14 Temmuz 2023
VAN - DOĞU BEYAZIT TURU
1 Gece - 2 Gün

* Araçlarda koltuk numarası kayıt sırasına göre verilmektedir.

* 0-5 yaş ücretsiz çocuklara araçlarda koltuk verilememektedir.

* Tur rehberlerimiz, siz değerli misafirlerimize her zaman  en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaktadır. Gerekli gördükleri taktirde tur programının içeriğine sadık kalmak şartı ile programda değişiklik yapabilirler. Bu değişiklikleri sahip oldukları tecrübelere dayanarak, size en iyi hizmeti sağlayabilmek için yapacaklardır.

 


Tur Programı

  • 1

    (HAREKET GÜNÜ)

    21:00 Celal doğan parkında toplanma 21:30 hareket Gaziantep’ten Şanlıurfa Diyarbakır üzeri Van’a hareket. Gerekli molalar verilerek yolumuza devam ediyoruz. Yol güzergahı üzerinde Veysel karanı HZ. Ziyaret ediyoruz

  • 2

    (TATVAN-AKDAMAR ADASI-EDREMİT-VAN)

    Sabah saatlerinde Van gölü kıyısından bulunan Tatvana varıyoruz. Van kahvaltımızı Güzel bahçede alıyoruz. Kahvaltı sonrası Ahlata geçip Rehberimizin anlatımı eşliğinde Ünlü Selçuklu mezarını Ziyaret ettikten sonra Doğa harikası olan Nemrut kırater göllerine gezmeye Başlıyoruz. Tatvan şehir turundan sonra Güzel manzara eşliğinde Tekne ile Akdamar Adasına geçiyoruz. Ada gezimiz sırasında Hristiyanlık tarihinin önemli yapılarından biri olan Gagik Kilisesi’ni de ziyaret edeceğiz. Tekrar tekne ile geri dönüp Otobüs ile Edremite doğru yola çıkıyoruz. Ögle Yemeği Edremitte Göl Manazaralı Restaurantta alıyoruz. Van şehir merkezi sonrası Otelimize yerleşiyoruz Dinlenme sonrası Van kalesi, Eski van evleri Kedi evi Van müzesi Gezisi sonrası Şehir merkezine geliyoruz alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Akşam Yemegi ve Konaklama 4* otelimizde.

  • 3

    (VAN-MURADİYE ŞELALESİ-DOĞU BEYAZIT-İSHAK PAŞA SARAYI-ERCİŞ-GAZİANTEP)

    Sabah Otelimizde Açık büfe Kahvaltı sonrası Güzel Manzara eşliğinde Muradiye Şelasine gidiyoruz Şelalenin muhteşem akışında çay ve kahvemizi içiyoruz. Doğu beyazıta doğru gidiyoruz Muhteşem İshak paşa sarayını Rehberimizin anlatımlarıyla geziyoruz. Van gölüne doğru tekrar dönüş yapıyoruz. Van gölünün diğer tarafını görmek için farklı yoldan geçiyoruz. Erciş Şehir merkezi içinden geçerek Van gölü kıyısını takip ediyoruz Adil Cevas da göl kenarında mola veriyoruz. Daha sonra Bitlis’e Geçerek yolumuza devam ediyoruz. Ve Gece yolcuğu Yaparak Diyarbakır Şanlıurfa üzeri yolumuza devam ediyoruz. Pazar sabah saatlerine Gaziantep’e varıyoruz.

Ücretlendirme

 

 

KİŞİ BAŞI ÜCRET
PEŞİN
ÖDEME
3
TAKSİT
6
TAKSİT
9 TAKSİT
 iki kişilik odada
2250 
     
 üç kişilik odada
2250₺
     
 tek kişilik odada
2490 ₺
     
 2-5 yaş çocuk
950 ₺
     
 6-11 yaş çocuk
1590 ₺
     
  • Taksitler; Bonus, World, Maximum, Axess, Bankart, Paraf, CardFinans, Advantage kredi kartlarına uygulanmaktadır. Bu turumuza özel peşin fiyatına 3 taksit kampanyası mevcuttur.
  • Çocuk fiyatlandırmaları, iki yetişkin ile aynı odada kalacak 1.çocuk için geçerlidir.
  • Turumuza 1'den fazla çocukla katılmak isteyen aileler ücret bilgisini acentamızdan öğrenebilirler.
  • 6-11 yaş grubuna otobüste koltuk tahsisi yapılacaktır.
  • 12 yaş ve üzeri tam ücrete tabidir.

Dahil Olanlar

  1. Tur aracımız ile ulaşım ve otobüsteki ikramlar.
  2. Bir gece 4* otelde konaklama.
  3. Programda belirtilen 2 sabah kahvaltısı, 1 akşam yemeği.
  4. Profesyonel rehberlik hizmeti.

Dahil Olmayanlar

1- Müzelere giriş ücreti. (Öğrenciler ücretsiz. Veliler müze kart almalı.)

2- Öğle yemekleri ve son gün akşam yemeği.

3- Akdamar adasına gidiş tekne ücreti

4- Nemrut Krater gölüne çıkış minibüs ücreti.


Diğer Ayrıntılar

ÖDEME NOTLARI:

  • Turumuza kayıt yaptırıp yerinizi garantiye almak için kişi başı 990 TL ön ödeme(kaparo) ödemesi yapmanız yeterlidir. Kalan ücreti tur kalkış zamanından 72 saat öncesine kadar tamamlayabilirsiniz.
  • Kaparo ödemesini nakit veya kredi kartı ile yaparak, kalan ödemeyi nakit - kredi kartı - hesaba havale olarak yapabilirsiniz. Ya da (kaparo ödemesi dâhil) bütün ödemeyi kayıt yaptırırken kart ile ödeyebilir ve taksit yaptırabilirsiniz.
  • Kredi kartınıza ait bankanız ile olan anlaşmamıza / kampanyalarımıza özel değişen vade farkı seçenekleriyle 12 aya varan taksit imkânından yararlanabilirsiniz.
  • Özel günler haricindeki bütün turlarımızda tur tarihinden 72 saat öncesine kadar koşulsuz iptal etme hakkına sahipsiniz. Yapılan iptallerde yapılan ödemenin tamamının iadesi yapılır. Son 72 saat içerisine girmiş olan iptallerde acentenin (varsa) zararı kadarı kesilip kalan ödemenin iadesi yapılır.
  • Çocuk ücretleri iki yetişkin yanında geçerlidir. 

TUR NOTLARI:

  • Araçlarımızda misafirlerimiz için maskemiz bulunacaktır.
  • Araçlarımızda istediğiniz zaman kullanabileceğiniz dezenfektan ve kolonya imkânı olacaktır.
  • Günlük ateş ölçümleri yapılacaktır.
  • Tur Araçlarımızda sosyal mesafe kurallarına uygun yerleşim düzeninde misafirimize hizmet verilecektir.
  • Araçlarımız misafirlerimiz gelmeden önce dezenfekte edilecek, sizler için hazır olacaktır.
  • Misafirlerimizden rezervasyon yapılmadan önce HES kodu alınacak, daha sonra rezervasyon yapılacaktır.
  • Rehberimiz belirtilen programa mümkün olduğunca uymak kaydı ile beklenmeyen hava ve yol şartlarına göre tur programında değişiklik yapabilir. Rehberin tur sırasında verdiği saatlere misafirler tarafından uyulmaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden acente sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda acentenin sorumluluğu yoktur.
  • Tur başlamadan önce ve tur sırasında doğal afet, terör, sokak hareketleri, kriz veya diğer ülkesel sebeplerden dolayı iptaller gelmesi ve yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde acentemiz tur veya turları iptal etme veya bir sonraki haftaya aktarma hakkına sahiptir. İptal durumunda acentemiz misafirlerine bizzat haber vermek ile yükümlüdür.
  • Öğle yemekleri bölgelere göre serbest olarak alınırken, yemek imkânı kısıtlı olan bölgelerde rehberimizin ve tur programımızda operatörlerimizin önerdiği tesislerde yemek alınacak olup menü fiyatlarını restoranlar belirlemektedirler. Misafirlerimiz hizmet aldıkları tesislerden fiş ya da faturalarını temin edebilirler.
  • Dönüş tarihinde 28 hafta (7 aylık) ve üzeri olan hamileler paket tura kanunen katılamazlar. Ancak, doktordan alınacak “seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. (Doktor raporu tarihi 7 günden eski olamaz) Hamilelik döneminin 36 hafta (9 aylık) ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine kanunen izin verilmez.
  • Müze Kartı ile giriş yapılabilen müze ve ören yerlerine misafirlerimiz müze kart temin edebilir veya giriş ücretlerini ödeyebilirler. Misafirin in isiyatif bağlıdır.  Müze Kart, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına verilen bir karttır. Müze Kartı olanlar, bir yıl boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olan tüm müzelerde ve ören yerlerinde ücretsiz ziyaret hakkı kazanır.  18 yaş altı kişiler için müzeler ücretsizdir. T.C. vatandaşı olmayan konuklarımıza müze kart maalesef verilememektedir. Tam müze kartı ücreti 60 TL, Öğrenci müze kartı ücreti 30 TL’dir. Müze Girişleri öğretmenlerimiz için ücretsizdir.

Yukarı
Paylaş
Sizi Arayalım
Sizi Arayalım
Gönder